Дајкон

October 6, 2016 Food Meridian 0

  Дајкон  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр %Дневен венс Кило калории  18 Вкупно масти   0.1 гр 0 % Заситени масти  […]

Грозје

October 6, 2016 Food Meridian 0

Грозје  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр %Дневен венс Кило калории  67 Вкупно масти   0.4 гр 0 % Заситени масти  0.1 […]

Банани

October 6, 2016 Food Meridian 0

Банани  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр %Дневен венс Кило калории  89 Вкупно масти  0.3 гр 0 % Заситени масти  0.1 […]

Брокула

October 6, 2016 Food Meridian 0

Брокула  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр % Дневен венс Кило калории  34 Вкупно масти  0.4 гр 0 % Заситени масти  […]

Босилек

October 6, 2016 Food Meridian 0

Босилек  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр %Дневен венс Кило калории  22 Вкупно масти  0.6 гр 0% Заситени масти  0 гр […]

Боровинки

October 6, 2016 Food Meridian 0

Боровинки  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр %Дневен венс Кило калории  57 Вкупно масти  0.3 гр 0 % Заситени масти  0 […]

Бриселска зелка

October 6, 2016 Food Meridian 0

Бриселска зелка  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр %Дневен венс Кило калории  43 Вкупно масти   0.3 гр 0 % Заситени масти  […]

Боранија

October 6, 2016 Food Meridian 0

  Боранија  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр %Дневен венс Кило калории  31 Вкупно масти   0.1 гр 0 % Заситени масти  […]

Ананас

October 6, 2016 Food Meridian 0

  Ананас  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр %Дневен венс Кило калории  50 Вкупно масти  0.1 гр 0 % Заситени масти  […]

Авокадо

October 6, 2016 Food Meridian 0

  Авокадо  Дневен внес за исхрана од 2000 килокалории Во 100 гр   %Дневен венс Кило калории  160   Вкупно масти  15 гр 23 % […]